Oto kilka dowcipów Snikersa
1. Mamo a tata mnie zbi? dwa razy!!! - A czemu a? dwa? - Bo raz jak mu pokaza?em świadectwo, a drugi jak zobaczy? ?e to jego...
2. Teściowa przyje?d?a w odwiedziny do zi?cia i córki. Drzwi otwiera zi??: - O, mamusia! A mamusia na d?ugo? - Na tak d?ugo synku, a? wam si? znudz?. - To mamusia nawet nie wejdzie?
3. Siedzi dwóch pijaczków w knajpie. Piją ostro. Oko?o pó?nocy: - Wiesz stary, musze ju? iś?. - A daleko masz? - Nie, na Matejki, tu zaraz obok. - Tak? Ja te? mieszkam na Matejki. Dwanaście. - Co ty!? To jesteśmy sąsiadami. Ja pod dwójką na parterze. - Zaraz, to JA mieszkam pod dwójką! - Chwila.. JACUŚ!? - TATA??
4. Przychodzi zezowata baba do zezowatego lekarza; Lekarz: Zaraz, zaraz! Nie wszystkie na raz. Baba: Ja nie do pana. Ja do tego pod oknem.
5. W restauracji rodzina posila si? promocyjnym obiadem. Zostaje sporo resztek i ojciec prosi kelnera: - Czy mo?e pan nam zapakowa? te resztki? Wzielibyśmy dla pieska... - Hurrra!!! - krzyczą dzieci. - B?dziemy mie? pieska..!
6. Co pan wiezie w tej torbie (do Szkota)? - Papier toaletowy - Ale czemu tak śmierdzi?- Bo wioz? go do pralni...
7. Kawa? dla studentów zdających sesje: Wchodzi student na egzamin do profesora. Otwiera walizk?, wyciąga trzy flaszki wódki, stawia na stole. Wyciąga indeks i mówi: - Prosz? TRZY pokwitowa?. A profesor na to: - Dwie bior?
8. Do baru wchodzi facet i pokazując na spitego do nieprzytomności faceta, mówi: - Dla mnie to samo.
9. Jasio przynosi do domu torb? pe?ną jab?ek. Mama pyta go: - Skąd masz te jab?ka? Na to Jasiu: - Od sąsiada. - A on wie o tym? - pyta mama. - No pewnie, przecie? mnie goni?!
10. - Czemu jesteś taki smutny? - No wiesz porwali mi teściową i ?ądają okupu! - Zaraz, zaraz teściową? To co si? martwisz? - Powiedzieli, ?e jeśli nie dam im okupu, to ją sklonują!
11. Kto powiedzia?: 'Ostrozności nigdy za wiele!'? - Zi?? zamykając na k?ódk? trumn? z teściową.
12. Jaka jest ró?nica mi?dzy teściową a S?o?cem? - ?adna, na jedno i drugie nie da si? patrze?...
13. Facet spotyka koleg? policjanta na ulicy. - Cześ? co robisz? - Nios? piwo dla komendanta. - A po co ci te drzwi? - Kaza? przynieś? coś do otwierania
14. Przychodzi baba z dzieckiem do lekarza. - Czy dziecko przechodzi?o odr?? - pyta lekarz. - A gdzie tam, panie, my zza Buga...
15. Przychodzi facet do sklepu i pyta: - Czy jest cukier w kostkach? - Nie. - To poprosz? jakąś inną tanią bombonierk? dla teściowej.
16. Ojciec po d?ugiej i doś? jednostronnej dyskusji z teściową kieruje prośbe do syna: - Jasiu przynieś prosz?, babci krem do ust. - Tato - pyta syn - a który to jest? - Ten z napisem 'Kropelka' - odpowiada poirytowany ojciec.
17. Przychodzi baba do lekarza z ca?ym workiem papieru toaletowego: - Po co to pani? - Bo s?ysza?am, ?e z pana jest z*****y specjalista.
18. Siedzi Szkot i p?acze. Przechodzi obok jego sąsiad i pyta si?: - Czemu p?aczesz ? - A bo mi si? ząb w grzebieniu z?ama? ? - I to taki wielki powód do p?aczu ? - To ju? by? ostatni...
19. Dwóch facetów wnosi napranego w trupa gościa do baru. Sadzają go na sto?ku i jeden mówi: - Dwa piwa prosze. - A ten pan w środku nie pije? - Nie, to kierowca.
20. Przychodzi facet do lekarza i mówi: - Panie doktorze, tak mnie strasznie wątroba boli! Na to lekarz: - A pije Pan? - Pij?, ale nie pomaga!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum